1.Nxehni skarën ose një grilë sobe.
2.Rezervoni gjysmën e domateve.
3.Lyeni lehtë bukën me vaj dhe domate.
4.Futeni bukën në skarë për 2 minuta në secilën anë ose derisa buka të jetë lehtësisht e tharë.
5.Transferoni bukën në një pjatë të madhe shërbyese.
6.Piqni domatet në skarë, duke i kthyer herë pas here, për 4-5 minuta ose derisa domatet vetëm fillojnë të mblidhen.
7.Transferojini domatet në një pjatë. Pritini në feta domatet e rezervuara.
8.Vendoseni në një tas me fasule, hudhra, uthull, rukola dhe vaj.
9.Me një lugë merrni përzierjen e fasuleve në mënyrë të barabartë dhe hidheni mbi bukën në pjatë.
10.Organizojini me rregull domatet dhe përzierjen e fasuleve.
11.Marinojeni me piper dhe shërbejeni menjëherë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment