2 lugë gjelle uthull balsamike të cilësisë së mirë
Ngrohni një tigan grilë. Pritini dardhat në të katërtat ose të tetat, i lyeni me vaj dhe i rregulloni me kripë. Gatuajini për disa minuta derisa të vijëzohen nga të gjitha anët, më pas spërkatini me mjaltë.
Ndërkohë thekim buken. Përhapeni djathin e dhisë mbi bukë dhe sipër vendosni dardhat, qepët e njoma dhe arrat. Hidhni mbi to uthull balsamike dhe shërbejeni.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento