1.Zieni pastat një minutë më pak se ç’tregon koha në paketim. Kullojini, ftohini në ujë të ftohtë dhe lërini të ftohen.
2.Transferojini në një tas dhe përziejini me 2 lugë vaj në mënyrë që të mos ngjiten.
3.Prisni përgjysmë avokadon. Qërojeni, priteni tulin në kubikë dhe përziejeni me lëngun e limes në mënyrë që të mos nxihet.
4.Lani 2 domatet, pritini në thela, hiquni farat dhe pritini në kubikë.
5.Hidhuni kripë dhe shtojini tek pastat.
6.Kompletojini pastat. Hiqini rrënjët dhe pjesën jeshile qepës së njomë dhe grijeni imët.
7.Bashkoni në tas pastat, avokadon, domatet, qepën, tonin të cilin e keni kulluar dhe copëtuar si dhe një limë të qëruar dhe të prerë në feta rrethore.
8.Shërbejini. Shtojuni 2-3 lugë vaj ulliri të virgjër spërkatini me pak piper dhe rigon, disa pika tabako, përziejini dhe shërbejini.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Lini një koment