Vendosni një tenxhere me ujë pak të kripur të vlojë. Shtoni brokolin dhe ziejini për 5 minuta. Hiqeni dhe lëreni mënjanë.
Vendosni makaronat në të njëjtën tenxhere dhe gatuajini sipas udhëzimeve të paketimit. Ndërkohë, hidhni brokolin në një përpunues ushqimi me stikat e pishës, borzilokun, hudhrën, parmixhianon dhe vajin dhe lëreni derisa të bëhet një masë homogjene. I rregullojmë me piper të zi dhe pak kripë (panceta është shumë e kripur).
Vendosim një tigan në zjarr mesatar dhe gatuajmë pancetën për 2 minuta. Shtoni domatet dhe gatuajini për 3 minuta, ose derisa të zbuten. Hidhni makaronat me peston e brokolit, domatet dhe pancetën dhe hollojeni me një spërkatje uji të makaronave, nëse është e nevojshme. Hidhni në pjata dhe shërbejeni.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Komento