1.Hidhni 3 lugë gjalpë me kakao dhe lëreni mënjanë.
2.Nxehni furrën në 200 gradë C dhe shkrini gjalpin me çokollatën me banjomari.
3.Në një tas të veçantë, tundni së bashku vezët dhe sheqerin derisa të bëhen të njëtrajtshme dhe me gëzof, pastaj tundni përzierjen e çokollatës me pluhurin e maltit dhe një majë luge kripë.
4.Ndani përzierjen në enë të vogla pjekje dhe dhe piqini për 14 – 18 minuta për një buding.
5.Hiqeni nga furr dhe shërbejeni të ngrohtë tani, ose lëreni të ftohet pak.
6.Përzieni bashkë kremin, sheqerin dhe pluhurin e maltit deri sa të bëhet masa kremoze.
7.Kthejini me kujdes pudingat në pjata, më pas hidhini sipër kremin, qershitë dhe fëstikët.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento