Ngrohni grilën e furrës në temperaturë të lartë. Thyejmë vezët dhe më pas ndajmë të verdhat nga të bardhat në 2 enë. Hidhni parmixhianon dhe pjesën më të madhe të borzilokut me të verdhat dhe kriposini. Rrihni të bardhat fort për rreth një minutë derisa të bëhen të lehta, më pas, duke përdorur të njëjtën rrahëse, rrihni të verdhat me parmixhianon dhe borzilokun. Në fund, rrahim përzierjen e të verdhës në të bardhën.
Ngrohni vajin në një tigan të vogël dhe hidhni përzierjen e vezëve. Lëreni të gatuhet për një minutë, më pas hidhni djathin e dhisë dhe domatet. Vendoseni tiganin nën grilë për 5 minuta derisa të fryhet, të marrë ngjyrë të artë dhe të mpikset pakëz. Shpërndani mbi gjethet e mbetura të borzilokut, më pas shërbejeni omëletën sufle direkt nga tigani me sallatë.
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Shumë prej nesh e kemi provuar atë momentin e këndshëm në fund të një vakti në një restorant kinez, kur na shërbehet një biskotë krokante që fsheh brenda një copëz letre me një “parashikim”, mesazh apo disa numra me...
Komento