Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Keni dëgjuar për “ditën e hiles” në një dietë? Dita e hiles është ajo ditë e javës, ku ti i lejon vetes të hash ushqimet për të cilat ke më tepër neps, ndërkohë që ditët e tjera vijon me dietën tënde si zakonisht. Dhe pse të mos jetë kjo e premte dita jote e hiles? Më poshtë do të gjeni 5 sugjerime nga Snapfood që janë perfekte për të shuar nepsin.
Smash burger nga Delibros
I gjithë ҫelësi i suksesit është tek mishi! Shefat e Delibros janë mjeshtra të përgatitjes së qofteve për burger me mish të përzgjedhur. Shto këtu qepët e karamelizuara që të shkrihen në gojë, salcat spektakolare dhe djathin cheddar… Parajsë!
Brinjë derri BBQ nga Serendipity
Brinjët e gicit të tymosura të vetme janë një kryevepër. Imagjino t’i kombinosh me salcën barbeque… pa fjalë. Shtoji dhe ca patate të shijshme dhe sallatë lakre të marinuar. Një bombë shijesh!
Chicken bucket nga Tirana Fried Chicken
Një shtresë krokante në sipërfaqe që pas kafshimit, të prezanton me mishin e butë të pulës që është kaq e shijshme sa po na shkon goja lëng vetëm duke e menduar. Porosit një kovë me copëzat e pulës për ta ndarë me miqtë dhe përfito gjithashtu patatet e skuqura, Pepsi dhe një sallatë.
Pulled pork burrito nga Wonderbites
Meksika vjen në Tiranë me këtë burrito speciale. Pitja e butë mbështjell mishin e derrit të gatuar me orë të tëra në temperaturë të ulët derisa bëhet super i shkrifët, orizin, specat e pjekur, djathin cheddar, salcat etj. Përqafimi më i shijshëm në botë.
Shawarma pule nga Baba Hallall
Mish i shijshëm pule i shoqëruar me salca super të shijshme dhe përbërësi sekret: turshitë! Një shawarma është gjithmonë një ide e mirë.
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment