Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Me Snapfood, përveçse nuk nuk të duhet të shqetësohesh më për vaktin tënd të ardhshëm, tashmë nuk duhet të shqetësohesh as për portofolin sepse fare mirë mund ta lësh në shtëpi. Dhe kjo nuk vlen vetëm për porositë që mund t’i paguash automatikisht me kartën e kreditit apo debitit nëpërmjet aplikacionit, por edhe për vaktet e konsumuara në restorant nëpërmjet opsionit Rezervo.
Tashmë me Snapfood, ti mund të rezervosh njw tavolinë në restorantin twnd tw preferuar, të zgjedhësh produktet që do të konsumosh dhe të paguash paraprakisht me kartë ose të paguash në restorant me opsionin më të ri Scan and Pay.
Mjafton që tek metoda e pagesës të zgjedhësh “Pagesë në restorant” dhe pasi të pranohet rezervimi dhe të kesh konsumuar vaktin tënd, kliko Scan and Pay.
Automatikisht telefoni yt celular do të hapë kamerën dhe mjafton ta fokusosh atë mbi kodin QR që do të gjesh në restorant dhe pagesa do të kryhet menjëherë. E thjeshtë si bukë e djathë!
Ndaj herën tjetër që do të ulesh në restorant, mos e merr aspak mundimin të marrësh portofolin me vete sepse falë Snapfood, i mbaron punët vetëm me celular.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment