Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe, shtoni qepët dhe kungujt dhe gatuajini për 5 minuta në zjarr mesatar, duke i përzier herë pas here.
Shtoni domatet dhe miellin. Gatuajeni për disa minuta, duke e trazuar për të parandaluar që mielli të bëhet me gunga. Shtoni shafranin e Indisë dhe lëngun, mbulojeni dhe ziejini për 30 minuta.
Bëjeni pure me një blender dore, më pas siteni nëse dëshironi një teksturë vërtet të lëmuar. Shërbejeni të nxehtë me bukë.
Udhëzime: Lyeje shpatullën e qengjit me vaj ulliri, lëng limoni, hudhër dhe rozmarinë. Vendose në furrë në 180°C për rreth 1 orë, ose derisa të jetë gatuar mirë. Piq karrotat dhe kungullin e njomë në furrë si garniturë.Ruaj Recetën
Udhëzime: Vendos mishin e viçit të ziejë në ujë për 1-2 orë deri sa të jetë i butë. Shto karrotat, kungullin, selinon dhe barishtet. Lëri të ziejnë për 20-30 minuta deri sa perimet të zbuten. Shërbeje supën me pak...
Komento