Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një tenxhere me gjalpë skuqni qepën. Shtoni bizelet, lëngun e pulës dhe i lini të ziejnë për 15 minuta. Prisni të ftohen pak dhe me një blender dore i bëni pure.
2.Tani shtoni nenexhikun, ajkën e qumështit, kripën dhe piperin. I trazoni mirë.
3.Ndërkohë skuqni gjoksin e pulës me pak gjalpë në një tigan dhe nga fundi shtoni edhe 1 fetë buke, të prerë në kubikë.
4.Shërbejeni supën duke i shtuar sipër 1 gjethe nenexhik dhe bukëzat e thekura.
5.Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment