Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
E bukur për tu parë, e mirë për tu shijuar. Kjo supë do ju japë gjithçka kërkon trupi juaj!
Në një tigan me gjalpë skuqni qepën e grirë imët, së bashku me erëzat.
Shtoni bizelet, lëngun e pulës dhe e lini të ziejë.
Pas 10-15 minutash, pasi janë ftohur disi, kalojii në një blender dore për t'i bërë pure.
Gradualisht i shtoni nenexhikun, ajkën,kripën dhe piperin. Lëreni supën mënjanë.
Gjoksin e pulës e prisni në kubikë dhe e skuqni me gjalpë nga të dyja anët. Shtojani bizeleve.
Në gjalpin e mbetur skuqim bukët e prera në kubikë. Ato ia hedhim sipër supës në çastin që e servirim dhe e spërkasim me gjethet e nenexhikut të grira hollë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment