Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Ngrohni vajin e ullirit në një tigan mbi nxehtësi mesatare dhe gatuajeni qepën për 10 minuta derisa të zbutet pak.
2.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni butësisht pak pastaj hidhni kungujt dhe gatuajeni butësisht për 20 minuta.
3.Hidhni sipër stokun e perimeve dhelëreni të valojë për disa minuta.
4.Pasi supa ka zier kalojeni në blendër sat ë bëhët krem i njëtrajtshëm dhe shtoni kremin fraiche bashkë me pak neneshik dhe vazhdoni në mikser.
5.Shikojeni për kripë dhe kalojeni në pjatë për ta shërbyer.
6.Servireni me pak lëng limoni dhe nenxhik nëse dëshironi.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment