Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një tigan hidhni gjalpin bashkë me hudhrën të skuqen për 1-2 minuta.
2.Ndërkohë në një enë hidhni panën dhe shtioni miellin.
3.Përzijeni mirë që të mos ngelet mielli me kokrriza.
4.Përzierjen shtojeni në tigan dhe përzijeni mirë.
5.Shtoni në tigan edhe karkalecat e pastruar dhe lërini të zihen.
6.Hidhni gjithashtu edhe kripë dhe erëzat dhe përzijeni ndërkohë që zihen.
7.Shtoni më tej borzilokun e copëtuar dhe lëreni të ziejë për 6-7 minuta më shumë.
8.Supa me karkaleca është gati.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment