1.Në një tigan hidhni gjalpin bashkë me hudhrën të skuqen për 1-2 minuta. 2.Ndërkohë në një enë hidhni panën dhe shtioni miellin. 3.Përzijeni mirë që të mos ngelet mielli me kokrriza. 4.Përzierjen shtojeni në tigan dhe përzijeni mirë. 5.Shtoni në tigan edhe karkalecat e pastruar dhe lërini të zihen. 6.Hidhni gjithashtu edhe kripë dhe erëzat dhe përzijeni ndërkohë që zihen. 7.Shtoni më tej borzilokun e copëtuar dhe lëreni të ziejë për 6-7 minuta më shumë. 8.Supa me karkaleca është gati.
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Lini një koment