Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Merrini specat, lajini dhe pastrojini, pastaj i vendosni në furrë për pjekje.
2.Pas pjekjes hiqjuni lëvoret dhe lerini të pushojnë.
3.Ndërkohë merrni djathin vendoseni në një enë dhe shtoni vezët, koperin, kripën, piperin e zi dhe përzijini mirë.
4.Merrni specat pritini në mes, fusni brenda përzierjen e djathit dhe mbyllini skajet.
5.Specat zhytini në miell, pastaj në vezë dhe në fund në miell misri.
6.Më pas vendosini në tigan për t’i skuqur.
7.Mund ti shërbeni me limon, uthull dhe sallatë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment