Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Imagjino sikur je zgjuar në mëngjes dhe gjëja e parë që të shkon ndërmend është se sa shumë të ka marrë malli për carbonara-n spektakolare që bën restoranti yt i preferuar me kuzhinë italiane.
Pret si zonjë/zotëri me durim olimpik orarin e drekës dhe futesh në Snapfood vetëm për të zbuluar se për arsye të pashpjegueshme edhe nga vetë Artan Hoxha, restoranti është i mbyllur… Një mallkim nga perënditë e pastave!
Por a heqim dorë ne nga ushqimi ynë i preferuar? Sigurisht që jo, sepse jemi Snapfoodies me nder dhe për këtë nder rrojmë.
Nëse do të shohësh mirë, në imazhin e restorantit, është shfaqur një buton i vogël magjik që lexon “Programo porosinë”.
Nëpërmjet këtij butoni, që është një ndër risitë më praktike në aplikacion, ti ke mundësinë të bësh në avancë porosinë tënde edhe kur restoranti është i mbyllur.
Fut në shportë pjatat që dëshiron, vendos orarin në të cilin dëshiron që porosia të jetë gati dhe voila, një lojë fëmijësh.
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment