1.Lani mirë sallatën jeshile dhe e prisni hollë me ndihmën e një thike. 2.E kaloni në një tas. Sipër i shtoni arrat, fiqtë e thatë të prera në copa të vogla dhe djathin gorgonzola. 3.I shtoni vajin e ullirit dhe açeton. 4.I përzieni të gjitha bashkë dhe shijojeni sallatën! Ruaj Recetën
1.Lani mirë sallatën jeshile dhe e prisni hollë me ndihmën e një thike.
2.E kaloni në një tas. Sipër i shtoni arrat, fiqtë e thatë të prera në copa të vogla dhe djathin gorgonzola.
3.I shtoni vajin e ullirit dhe açeton.
4.I përzieni të gjitha bashkë dhe shijojeni sallatën!
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento