Shtojini shijen sallatës jeshile, me djathë gorgonzola dhe arra!

Veshtiresia
Mesatare
Koha gatimit
5 minuta
Sugjerohet për:
4 persona
Kalori:
115
1 tufë sallate jeshile
100 gram arra
1 copë djathë gorgonzola
2 lugë gjelle vaj ulliri
2 lugë gjelle krem açeto
4-5 fiq të thatë

1.Lani mirë sallatën jeshile dhe e prisni hollë me ndihmën e një thike. 2.E kaloni në një tas. Sipër i shtoni arrat, fiqtë e thatë të prera në copa të vogla dhe djathin gorgonzola. 3.I shtoni vajin e ullirit dhe açeton. 4.I përzieni të gjitha bashkë dhe shijojeni sallatën! Ruaj Recetën

1.Lani mirë sallatën jeshile dhe e prisni hollë me ndihmën e një thike.

2.E kaloni në një tas. Sipër i shtoni arrat, fiqtë e thatë të prera në copa të vogla dhe djathin gorgonzola.

3.I shtoni vajin e ullirit dhe açeton.

4.I përzieni të gjitha bashkë dhe shijojeni sallatën!

Komento