E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Në Snapfood surprizat vazhdojnë. Tashmë mund të ftosh miqtë e tu të regjistrohen në Snapfood dhe për ҫdo ftesë, ti së bashku me personin që ke ftuar, fitoni nga 200 lekë që depozitohen në kuletat tuaja në aplikacion! Me vetëm pak klikime, në fare pak orë ti mund të fitosh 1000 lekë vetëm falë këtyre ftesave.
Si funksionon
Shko tek Llogaria jote në Snapfood dhe aty do të gjesh opsionin Fto dhe Fito. Kliko mbi butonin Fto dhe atje do të gjesh një kod që mund ta shpërndash në kanale të ndryshme komunikimi ose dhe ta kopjosh.
Këtë kod ua dërgon miqve të tu për t’i ftuar të regjistrohen në Snapfood. Pasi shkarkojnë aplikacionin, atyre u kërkohet kodi i regjistrimit dhe në momentin që procesi mbaron dhe ata përdorin kodin e marrë nga ju, si ju ashtu edhe personi tjetër do të përfitoni 200 lekë plus në balancën tuaj. Para këto që mund t’i përdorni për të bërë porosi në ҫdo moment.
Mos harroni rregullat!
Ҫdo përdorues ka të drejtë të dërgojë deri në 5 ftesa regjistrimi për miqtë e tij dhe nga njëra ftesë tek tjetra, duhet të kalojë të paktën 1 orë. Snapfood do të masë për ju kohën që duhet për të ripërtërirë ftesat derisa të jeni gati për të dërguar tjetrën. Kaq e thjeshtë!
Shkarko aplikacionin dhe fto miqtë për të përfituar nga shpërblimet: https://snapfood.al/download-app
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment