150 gram mish pule i gatuar (e ndani në pjesë të vogla)
½ qepë të kuqe
½ mollë
5-6 kokra rrushi të ndara përgjysmë dhe pa bërthamë
Një dorë bajame
½ filxhan me kos grek
1 lugë gjelle lëng limoni
1 lugë kafe hudhër pluhur
Kripë, piper
8 feta bukë (mundësisht thekre)
4 gjethe lakër
1.Në një tas të madh bashkoni mishin e pulës, qepën e kuqe te grirë imët, mollën e prerë kubik (pa lëkurë), rrushin, bajamet, kosin grek, lëngun e limonit, hudhrën, pak kripë e piper.
2.Merrni fetat e bukës, i lyeni me mbushjen që përgatitët dhe i vendosni sipër fletën e lakrës.
3.Ndërtojeni sanduiçin tuaj me sa kate të dëshironi. Ju bëftë mirë!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento