Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 220 gradë celsius.
Prisni perimet në kubikë të vegjël, pasi i keni larë dhe pastruar mirë.
Pas kësaj i vendosni në një tavë ku keni shtruar më parë një letër kuzhine, karotat, rrepat, patëllxhanët, vaj ulliri, kripë dhe piper.
I lini në furrë për 30 minuta.
Tani përgatisni salcën. Në një blender kombinoni hudhrën, kripën, piperin, mustardën dhe mjaltin. I përzieni për pak sekonda.
Tani merrni një tas të madh dhe shtoni në të perimet. Sipër i shtoni salcën që përgatitët dhe e përzieni vazhdimisht.
Shërbejeni duke e ndarë në pjata. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment