Sallatë miks me panxhar, rosto viçi dhe djathë brie
2 feta bukë thekre
3 lugë rrepë të copëtuar
1/4 filxhan krem kosi
2 lugë majonezë
2 lugë mustardë
4 gota spinaq
4-5 feta rosto viçi
4 copa djathë brie, të prerë në kube
3/4 filxhan feta panxhari turshi
3 gota sallatë jeshile
Kripë, Piper i zi
1.Thekni bukën. 2.Ndërkohë në një enë hidhni kremin, rrepë, majonezë, mustardë, 3 lugë ujë, 3/4 lugë çaji kripë dhe piper 1/4 lugë çaji. 3.Shtoni spinaqin, sallatën, djathin dhe përzijini mirë për të kombinuar. 4.Pritini bukën e thekur dhe mishin në copa të vogla dhe përzijini me panxhar dhe hidhini mbi sallatën e përgatitur.
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Lini një koment