20-30 min/ SA KOHË KE?

Sallatë me pulë, super ide për një vakt në zyrë

Sallatë me pulë

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
Persona: 2
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 20 minuta

E thjeshtë dhe e shpejtë për t’u përgatitur, perfekte edhe për në zyrë, sallata me pulë është një pjatë e ushqyeshme që bashkon mishin e pulës, frutat dhe perimet. Mund të përgatitet me të gjitha frutat dhe perimet që ju ndodhen në shtëpi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply