Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Sugjerojmë:
E shëndetshme nga të gjitha anët. Me mish pule dhe perime, kjo është sallata që duhet të shijoni patjetër sot!
Në një pjatancë shtrojmë rukola dhe pak radikio e domatet qershi të prera. Fileton e pulës e marinojmë mirë dhe e skuqim. Më pas e prisni në copa të vogla.
Presim perimet në copa mesatare dhe i pjekim në një tigan zgare (specat + kungullin+kërpudhat).
Bashkoni perimet me fileton e pulës tek pjatanca. Në fund i shtoni sipër salcën. Koha për ta ngrënë!
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment