Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Pjekim specat në furrë për 20 minuta, në një tavë ku kemi shtruar një letër kuzhine më parë.
2.I nxjerrim nga furra, i fusim në një qese të cilën e mbyllim dhe i lëmë për disa minuta.
3.I pastrojmë nga bishtat dhe farat edhe i presim fije – fije ose në copa të mëdha (sipas dëshirës).
4.Përziejmë në një tas specat me hudhrën e shtypur, vajin e ullirit, uthullën, kripën dhe koprën.
5.I lëmë të marinohen për 20 minuta në frigorifer
6.Tashmë sallata është gati, ju bëftë mirë! Sipas dëshirës mund t’i shtoni sipër edhe djathin mocarella.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment