1.Gatuani pastat sipas instruksioneve. I hiqni pak më herët në mënyrë që të jenë aldente.
2.Në një tas përzieni të gjithë përbërësit e salcës.
3.I prisni domatet dhe qepën në feta. Prisni edhe borzilokun.
4.I bashkoni të gjithë përbërësit në një enë të madhe: Shtoni pastat e gatuara, mozarellën, borzilokun, qepën dhe domatet.
5.Sipër i shtoni salcën dhe përzieni gjithçka mirë. Shërbejeni nëpër pjata dhe shijojeni!
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Lini një koment