1.Gatuani pastat sipas instruksioneve. I hiqni pak më herët në mënyrë që të jenë aldente.
2.Në një tas përzieni të gjithë përbërësit e salcës.
3.I prisni domatet dhe qepën në feta. Prisni edhe borzilokun.
4.I bashkoni të gjithë përbërësit në një enë të madhe: Shtoni pastat e gatuara, mozarellën, borzilokun, qepën dhe domatet.
5.Sipër i shtoni salcën dhe përzieni gjithçka mirë. Shërbejeni nëpër pjata dhe shijojeni!
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Lini një koment