Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
1.Gatuani pastat sipas instruksioneve. I hiqni pak më herët në mënyrë që të jenë aldente.
2.Në një tas përzieni të gjithë përbërësit e salcës.
3.I prisni domatet dhe qepën në feta. Prisni edhe borzilokun.
4.I bashkoni të gjithë përbërësit në një enë të madhe: Shtoni pastat e gatuara, mozarellën, borzilokun, qepën dhe domatet.
5.Sipër i shtoni salcën dhe përzieni gjithçka mirë. Shërbejeni nëpër pjata dhe shijojeni!
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment