E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Sa herë na shkon nepsi për ushqim Fast-Food në Tiranë, është e pamundur të mos na vijë ndërmend emri i “Big Bite”. Prej shumë vitesh tanimë “Big Bite” është një lider në tregun shqiptar dhe këtu vjen pjesa më e mirë: Ky rrjet i famshëm i ushqimit të shpejtë është pjesë e familjes së madhe të SnapFood.
Pra kujt i ka shkuar mendja për një pita-pita, specialitetin e famshëm të “Big Bite”?
Pita-pita konsiderohet ndryshe LEGJENDA. Eshtë super e shijshme falë mishit të grirë mbështjellë në formë roleje, shoqëruar me sallatë jeshile, domate dhe piten unike të “Big Bite” falë recetës së tyre sekrete.
Pita-pita, por edhe një larmishmëri pjatash të tjera mund t’i porosisni kollaj me SnapFood.
Shija e produkteve në “Big Bite” është e pakrahasueshme dhe falë shërbimit Delivery askujt nuk do t’i mungojë pastërtia, ushqimi i freskët, cilësor dhe i ngrohtë. Siguria e ushqimit është përparësia numër 1 në “Big Bite”.Porosite këtu
Jo më kot këto përgjegjësi i kanë dhënë mundësinë e shkëlqyer të zgjerimit në tregun shqiptar dhe përqafimit të secilit klient. Zgjedhja e shumë familjeve është “Big Bite” të cilët me besim të plotë plotësojnë edhe dëshirat për ushqimet e fëmijëve të tyre.
Zgjidh edhe ti këtë të martë “Big Bite” për vaktin tënd dhe aty do i gjesh të gjitha!
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment