Pritni imët qepën. Ngrohni 2 lugë gjelle vaj ulliri dhe gjalpin në një tigan, shtoni qepët dhe skuqini rreth 7 minuta.
Shtoni bacon dhe skuqeni për 5 minuta të tjera, derisa të fillojë të skuqet.
HAPI 3
Shtoni 300 gr oriz dhe 1 l lëng perimesh të nxehtë dhe lëreni të ziejë. Përziejini mirë, më pas ulni zjarrin dhe gatuajeni të mbuluar për 15-20 minuta derisa orizi të jetë pothuajse i butë.
Përzieni 100 gr bizele të ngrira, shtoni pak kripë dhe piper dhe ziejini edhe për 3 minuta të tjera, derisa bizelet të jenë gatuar.
Shërbejeni të spërkatur me parmigiano të sapo grirë dhe piper të zi të sapo bluar
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento