1.Vendosni patatet në një enë me madhësi të mesme me ujë të ftohtë. Në një tas të veçantë përzieni së bashku miellin, pluhurin pjekës, kripën dhe piperin.
2.Bashkoni qumështin dhe vezën; përzieni derisa përzierja të jetë e njëtrajtshme. Lëreni përzierjen të qëndrojë për 20 minuta.
3.Nxehni paraprakisht vajin në një tenxhere të madhe ose tigan elektrik në 175 gradë C. Skuqini patatet në vaj të nxehtë derisa të zbuten. Kulloni ato në letra kuzhine.
4.Hidhni peshkun në masën e përgatitur më parë me qumësht dhe vezë, duke e kaluar në të dyja anët dhe vendosini në vaj të nxehtë. Skuqeni derisa peshku të marrë ngjyrë kafe të artë.
5.Nëse është e nevojshme, rritni nxehtësinë për të ruajtur temperaturën (175 gradë C). Kullojeni mirë me letrat e kuzhinës.
6.Skuqini patatet përsëri për 1 deri në 2 minuta për t’i bërë më shumë crispi.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento