Sugjerojmë:

Pure brokoli për bebet 4-6 muajsh

Veshtiresia
E lehte
Koha gatimit
15 minuta
Sugjerohet për:
Kalori:
1 kokë brokoli rreth 130 gr, e ndarë në copëza

Ziejeni brokolin në nxehtësi mesatare për 8 minuta derisa të jetë shumë i butë.

Shtojini 2-3 lugë nga uji i gatimit dhe bëjeni pure duke përdorur një blender dore ose një procesues ushqimi.

Mund të përdorni dhe qumësht gjiri ose formulë për ta holluar pak më shumë purenë, të cilën mund ta vendosni në ngrirje për vaktet e ardhshme.

Komento