1.Në një tas të madh bashkoni miellin, me pluhurin pjekës, kripën dhe sheqerin.
2.Në një tas tjetër bashkoni qumështin, vezën, rikotën, lëkurën e limonit dhe lëngun e limonit. I përzieni në fund të dyja masat së bashku derisa të homogjenizohen.
3.Merrni një tigan dhe shkrini 1 lugë gjelle gjalpë.
4.Merrni një garuzhde nga masa e petullave dhe e lini të skuqet për 2-3 minuta nga secila anë.
5.Kështu veproni deri në fund dhe më pas i shërbeni sipër petullat me shurup panje dhe mjedra të freskëta. Ju bëftë mirë!
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment