Ngrohni 2 lugë gjelle vaj në një tigan mbi nxehtësinë mesatare dhe skuqni qepën butësisht për 10-12 minuta. Shtoni hudhrat dhe specin djegës dhe gatuajeni për 1 min. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i rregulloni sipas shijes. Gatuajini pa mbuluar për 20 minuta ose derisa të trashet, më pas shtoni maskarponen.
Ngrohni 1 lugë gjelle vaj në një tigan që nuk ngjit. Rregulloni pulën dhe skuqeni për 5-7 minuta ose derisa pula të jetë gatuar.
Ngrohni furrën në 220C. Gatuani pastat sipas udhëzimeve të paketimit. Kullojini dhe lyejni me vajin e mbetur. Hidhni makaronat në një tavëme madhësi mesatare. Hidhni mishin e pulës dhe hidhini sipër salcën. Hidhni sipër çedarin, mocarelën dhe majdanozin. Piqni për 20 minuta ose derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.
Udhëzime: Lyeje shpatullën e qengjit me vaj ulliri, lëng limoni, hudhër dhe rozmarinë. Vendose në furrë në 180°C për rreth 1 orë, ose derisa të jetë gatuar mirë. Piq karrotat dhe kungullin e njomë në furrë si garniturë.Ruaj Recetën
Udhëzime: Vendos mishin e viçit të ziejë në ujë për 1-2 orë deri sa të jetë i butë. Shto karrotat, kungullin, selinon dhe barishtet. Lëri të ziejnë për 20-30 minuta deri sa perimet të zbuten. Shërbeje supën me pak...
Komento