Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Lani e pastroni mirë perimet dhe vendosini të ziejnë për rreth 20 minuta.
2.Në një enë hidhni vezët dhe rrihini duke shtuar pak nga pak qumështin dhe djathin.
3.Shtojmë gjithashtu edhe perimet e ziera dhe i trazojmë vazhdimisht.
4.U shtojmë sipas dëshirës kripë e piper për shije dhe i përziejmë mirë.
5.Në një tavë me pak vaj ulliri shtroni masën e krijuar dhe nivelojeni.
6.Sipër hidhni djathi e grirë dhe pak vaj dhe futeni në furrë të piqet.
7.Lëreni të piqet në 200 gradë për rreth 30 minuta.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment