Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Vini një tenxhere me ujë të vlojë dhe gatuajini pastat sipas udhëzimeve të paketimit.
Ndërkohë, ngrohni në një tigan gjalpin, më pas shtoni qepën dhe gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet.
Shtoni bizelet, salmonin, kremin fresh dhe 50 ml ujë. Thërrmoni kubin e koncentratit.
Gatuanjini për 3-4 minuta derisa të jenë gati dhe shtojini pak piper të zi. Më pas hidheni përzierjen në tenxheren ku janë makaronat dhe trazojeni mirë.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Komento