Vini një tenxhere me ujë të vlojë dhe gatuajini pastat sipas udhëzimeve të paketimit.
Ndërkohë, ngrohni në një tigan gjalpin, më pas shtoni qepën dhe gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet.
Shtoni bizelet, salmonin, kremin fresh dhe 50 ml ujë. Thërrmoni kubin e koncentratit.
Gatuanjini për 3-4 minuta derisa të jenë gati dhe shtojini pak piper të zi. Më pas hidheni përzierjen në tenxheren ku janë makaronat dhe trazojeni mirë.
Vendosni një tenxhere me ujë të kripur të ziejë. Ziejini makaronat derisa të jenë al dente, zakonisht rreth 7 deri në 8 minuta. Në 1 minutën e fundit shtoni bizelet. Kulloni makaronat dhe bizelet, më pas shpëlajini me ujë...
Ngroheni vajin e ullirit në nxehtësi mesatare në një tenxhere. Shtoni hudhrën e grirë dhe ziejini për 30 sekonda deri në 1 minutë derisa të marrë ngjyrë kafe të lehtë dhe të lëshojë aromën. Shtoni të dy kanaçet me...
Vendosni të gjithë përbërësit përveç tërshërës në një tenxhere mesatare dhe lëreni të ziejë. Pasi të fillojë të ziejë me shpejtësi, vendosni një kohëmatës për 1 minutë. Duke e përzier vazhdimisht me një spatul, ziejini për 1 minutë....
Komento