1.Në një tigan ngrohni vajin e ullirit. 2.Skuqni hudhrat me specin e kuq pluhur për të paktën 1 minutë. 3.Shtoni karkalecat, i marinoni me kripë e piper dhe i lini për pak minuta në zjarr. Sapo ta shihni që karkalecat janë skuqur mjaftueshëm i hiqni dhe i lini mënjanë. 4.Në po të njëjtin tigan shtoni qumështin dhe e përzieni vazhdimisht duke e ulur nivelin e nxehtësisë. 5.Shtoni sërish kripë e piper. 6.Tani shtoni linguinit (që duhet ti keni gjysmë zierë më parë). 7.I përzieni mirë dhe i lini për 7-9 minuta. 8.Pasi të ketë kaluar kjo kohë, i shtoni sipër karkalecat dhe djathin parmixhano. 9.I përzieni mirë të gjitha bashkë. Shërbejeni menjëherë me pak borzilok të freskët sipër!
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Lini një koment