Hidheni orizin në një tenxhere me ujë të vluar me kripë dhe gatuajeni për 10 minuta. Hidhni shpargujt dhe ziejini edhe për 3-4 minuta të tjera derisa orizi të jetë gatuar plotësisht dhe shpargujt të jenë vetëm pak krokantë. Kullojeni në një sitë dhe mbajeni nën rubinetin e ftohtë derisa të ftohet.
Kur orizi të jetë ftohur, përzieni piperin e kuq, vajin, lëkurën dhe lëngun e limonit, mocarelën dhe gjethet e mentes. Kriposeni mirë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento