Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Ngrohni vajin në një tigan të thellë dhe më pas zbutni preshin për 5 minuta pa u skuqur. Shtoni chorizo-n dhe skuqeni derisa të lëshojë yndyrën e tij.
Përzieni turmerikun dhe orizin derisa të mbulohen nga vaji, më pas derdhni lëngun. Lëreni të vlojë, më pas ziejini për 15 minuta, duke e përzier herë pas here.
Hidhni bizelet dhe gatuajeni për 5 minuta, më pas përzieni frutat e detit,derisa orizi të jetë gatuar. Shtojini erëza dhe shërbejeni menjëherë me copa limoni.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento