Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Fasulet i lini disa orë në ujë, pastaj i vendosni të ziejnë në zjarr të ngadaltë, bashkë me qepët e grira në kubikë, pak majdanoz dhe vaj ulliri.
2.Ndërkohë grini imët majdanozin, hudhrën dhe i kaloni në blendër.
3.Në tigan hidhni vaj ulliri, majdanoz, hudhrën e grirë, farat e specit djegës dhe i lini në zjarr për rreth 2 minuta
3.Sipas dëshirës salcën e përgatitur mund ta kaloni në blendër ose jo.
4.Bashkoni salcën me fasulet e ziera dhe sipër shtoni ullinjtë dhe domatet e thara.
5.Shërbejeni me pak vaj ulliri nga sipër.
Receta nga: Nila Iljazi
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment