Nxehni paraprakisht furrën në 180 °. Në një tas të mesëm rrihini së bashku vezët, panën dhe mocarelën. Shtoni kripën, piperin e zi dhe piperin e kuq. Në një tigan të madh hidhni vajin të nxehet. Shtoni qepën dhe hudhrën dhe gatuajini deri sa të zbutët rreth 5 minuta më pas shtoni kërpudhat dhe gatuajini derisa të jenë të buta, 5 minuta të tjera. Shtoni spinaqin dhe gatuajeni derisa të skuqet, 2 minuta. Shtoni kripë dhe piper. Hidhni përzierjen e vezëve në tigan, më pas lyeni me gjizë dhe transferojeni tiganin në furrë. Piqni derisa vezët të tendosen, rreth 12 minuta.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento