Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Tashmë dihet se në Snapfood ka mënyra të ndryshme për t’u shpërblyer dita-ditës. Ti shpërblehesh për ҫdo porosi që bën duke marrë cashback (para të kthyera mbrapsht), fiton nga 200 lekë për ҫdo mik që fton të regjistrohet në aplikacion dhe fiton para cashback pa limit sa herë dergon ftesa për porosi tek miqtë dhe ata e kryejnë porosinë brenda 24 orëve.
Për ҫdo lloj mënyre që ju përdorni për të fituar në Snapfood, këto para ju depozitohen në Kuletën që ju keni në aplikacion dhe ju mund t’i përdorni kur të dëshironi, pa një limit kohor.
Në varësi të vlerës që keni të depozituar në Kuletë, ju mund të zgjidhni të paguani një pjesë të porosisë me paratë e Kuletës ose pse jo, ta paguani atë të plotë dhe të përfitoni një vakt falas.
Paratë që ju keni fituar në Snapfood mund t’i përdorni fare thjeshtë në momentin që bëni porosinë. Pasi keni futur produktet në shportë dhe jeni gati ta përfundoni porosinë, në hapësirën ku shkruhet “Dëhironi të përdorni cashback”, vendosni vlerën që dëshironi të shpenzoni nga Kuleta.
Aty keni të pasqyruar dhe vlerës që ju keni në dispozicion ndaj mund t’i bëni llogaritë fare thjeshtë. Në faturën që do t’ju vijë së bashku me ushqimin, do të keni të specifikuar vlerën që ju është zbritur falë aplikimit të cashback dhe do të paguani vetëm pjesën e mbetur.
Shkarko aplikacionin dhe përfito nga gjithë mundësitë e shpërblimit: https://snapfood.al/download-app
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment