Vendosni shpargujt në një tas për përzierje dhe spërkatni me vaj ulliri.
Përziejini që të lyhen njëtrajtësisht edhe majat, më pas spërkatini me djathë parmigiano, hudhër, kripë dhe piper. Vendosni shpargujt në një tavë në një shtresë të vetme.
Piqini derisa të bëhen të buta për 12-15 minuta, në varësi të trashësisë. Spërkatini me lëng limoni para servirjes.
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Komento