1.Zieni panxharët për 45 minuta në një tenxhere të vogël.
2.Në një tenxhere të veçantë zieni patatet dhe karotat për 25 minuta.
3.Hiqini të gjithë përbërësit nga uji i zierë dhe lërini të ftohen.
4.Një mënyrë tjetër për të gatuar përbërësit është duke i pjekur në furrë.
5.Pritini panxharët, karotat dhe patatet dhe piqini në 200 gradë për 30- 45 minuta.
6.Karrotat dhe patatet gatuhen më shpejt, kontrolloni duke përdorur një pirun për të konfirmuar që ato janë gatuar plotësisht.
7.Pastroni panxharët, patatet dhe karotat. Secilën e grijmë veç e veç në rende.
8.Merrni një enë të thellë dhe filloni shtroni perimet duke filluar me patatet,pastaj karrotat, majonezën dhe panxharin.
9.Sërish vendosni një shtresë majoneze dhe sallata është gati te futet në frigorifer për të paktën 6 orë para se ta sherbeni.
10.Para se ta sherbeni mund ta hidhni sallatën në një enë tjetër.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment