1.Rrihni vezët me ujin, kripën dhe piperin në një tas.
2.Shkrini gjaplin në një tigan në nxehtësi mesatare dhe anojeni derisa të mbulohet e gjithë sipërfaqja.
3.Hidhni përzierjen e vezëve në tigan, në mënyrë që të sghpërndahet në të gjitha anmët njëtrajtësisht.
4.Anoni me kujdes tiganin që veza e pabërë të përhapet në sipërfaqen e nxehtë.
5.Kur të mos ketë më pjesë veze të lëngshme, hidhni mbushjen në njërën gjysmë të vezës dhe me një spatul druri ose suilikoni, palosni mbi të gjysmën tjetër.
6.Me kujdes vendoseni omletën në pjatë dhe shërbejeni menjëherë.
Askush nuk e imagjinonte që një kompani gomash do të krijonte pa dashje hierarkinë më të frikshme të botës së gastronomisë. Po, po, Michelin, ajo e gomave që i shohim në çdo servis, është po ajo që sot i...
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Komento