Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Si fillim rregulloni filetot e peshkut dhe më pas priteni në copa të vogla.
Shtrydhni limonin dhe ruani lëngun.
Gjithashtu grini ullinjtë në copa të imta.
Në një tas të madh hidhni peshkun me kripë e piper (të pagatuar).
Shtoni dhe lëngun e limonit dhe përzijeni mirë peshkun.
Lëreni rreth 3 minuta që të piqet pak në limon.
Pas pak shtoni produktet e tjera, qepë, kopër, majdanoz, ullinj dhe vaj ulliri.
Lëreni dhe 3-4 minuta të tjera dhe hidheni një pjatë të thellë shërbimi.
Mund ta shërbeni me një unazë gatimi si në foto.
Sipër i hidhni caviar-in.
Mund ta shoqëroni me verë të bardhë ose shampanjë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment