Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: levrek

Levrek me fruta deti

Ngrohni vajin në një tenxhere të madhe me kapak, më pas shtoni finokun, hudhrën dhe specin djegës. Skuqini derisa të zbuten, më pas shtoni kallamarët, kërcejtë e borzilokut, domatet dhe verën. Ziejini në zjarr të ngadaltë për 35 minuta...

Levrek në furrë me finok dhe ullinj

Ngroheni furrën në 200 gradë. Shpëlani dhe thani peshkun. Spërkateni kripë, pastaj mbusheni në brendësi me disa feta finok, limon dhe borzilok. Shpërndani ullinjtë dhe finokun e mbetur, borzilokun dhe limonin në një tavë për pjekje. Sipër vendosim levrekun....

Levrek me caviar

Si fillim rregulloni filetot e peshkut dhe më pas priteni në copa të vogla.Shtrydhni limonin dhe ruani lëngun.Gjithashtu grini ullinjtë në copa të imta.Në një tas të madh hidhni peshkun me kripë e piper (të pagatuar).Shtoni dhe lëngun e...