Në një tigan të madh, shtoni gjysmë lugë çaji gjalpë dhe 2 lugë çaji lëng molle. Lejoni që gjalpi të shkrihet.
Shtoni një krep në tigan dhe gatuajeni përafërsisht 1 minutë derisa krepa të fillojë të karamelizohet. Paloseni dhe vendoseni në një pjatë ndërsa vazhdoni me krepat e mbetur.
Shkrihet gjalpi i mbetur në tigan, pastaj shtoni mollët. Shtoni sheqerin, kripën, lëngun e limonit dhe lëngun e mbetur të mollës dhe gatuajeni derisa salca të trashet dhe mollët të jenë të buta.
Vendosni krepat përsëri në tigan dhe lugën sipër salcës.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento