¼ filxhan pesto borziloku (e bërë në shtëpi ose e blerë)
Limon, sipas dëshirës
Thajini karkalecat.
Në një tigan të madh, ngrohni vajin e ullirit në nxehtësi mesatare. Shtoni karkalecat dhe kripën. Gatuani karkalecat për 1 deri në 2 minuta në çdo anë derisa të bëhen pothuajse të errëta, duke i kthyer ato me kujdes.
Pak para se karkalecat të jenë gatuar plotësisht, shtoni ¼ filxhan pesto dhe vazhdoni gatimin për 30 sekonda, duke i përzier vazhdimisht.
Shërbejeni menjëherë. Nëse përdorni pesto të blerë në dyqan, rregulloni limonin dhe ose kripën.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento