Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Në një tenxhere me ujë të bollshëm me kripë vendosim makaronat për të zierë.
2.Ndërkohë kungullin e presim në feta rrumbullake dhe e pjekim në një tigan zgare.
3.Domatet qershi i presim me ¼ dhe i vendosim në një tas.
4.U copëtojmë me dorë disa gjethe borziloku.
5.Grijmë imët 1 thelpi hudhër, e shtojmë tek domatet dhe i spërkasim me pak kripë dhe vaj ulliri.
6.Shtojmë mozzarellën në një tas dhe vazhdojmë përzierjen. Kullojmë makaronat dhe i përziejmë me të gjithë përbërësit në tasin me domate.
7.Shtojmë aty dhe kungujt e pjekur. I përziejmë, i spërkasim në furrë me pak vaj ulliri dhe i shërbejmë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment