400 gr fasule të përziera të konservuara, të kulluara dhe të shpëlara
Ngrohni vajin në një tigan të madh dhe më pas skuqni qepën për 5 minuta derisa të fillojë të zbutet.
Shtoni paprikën dhe gatuajeni edhe për një minutë, më pas përzieni domatet dhe 1⁄2 e kanaçes me ujë. Ziejini lehtë për 10 minuta derisa të trashet.
Hidhni fasulet e përziera dhe vazhdoni të gatuani edhe për 2 minuta të tjera për të ngrohur vetëm fasulet. Hidheni në tasa dhe shërbejeni me salcë kosi dhe feta buke të thekura, të lyera me vaj ulliri.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento