Në një tenxhere të madhe kaurdisim qepën dhe hudhrën në vaj ulliri për 5 minuta derisa të zbuten dhe të marrin ngjyrë të artë.
Hidhni shiritat e viçit, specin, domatet dhe rozmarinën dhe më pas lërini të vlojnë. Ziejini për 15 minuta derisa mishi të jetë gatuar, duke shtuar pak ujë të vluar nëse është e nevojshme.
I shtojmë ullinjtë dhe e shërbejmë me pure ose polentë.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Komento