Arkiva e etiketave: mish

Mish i pjekur në tavë me limon, hudhër dhe...

1.Ngroheni furrën në 200 ° C . 2.Marinon i mishin me rozmarinë, trumzë dhe hudhër. 3.Shtoni kripë dhe piper të zi. 4.Vini një tigan në zjarr dhe skuqeni pulën për 5 minuta, duke u kthyer. 5.Shtoni limon, rozmarinë, trumzë...

4 arsye pse femrat dëshirojnë të hanë mish krejt...

Njerëzit  që e duan mishin e kanë jashtëzakonisht të vështirë të heqin dorë nga mishngrënia. Por ka edhe persona të cilët nuk e kanë aspak në preferencat ushqimore, por ndonjëherë e dëshirojnë pa e kuptuar. Mos përmbushja e kërkesave...

Rosto derri me lakër brukseli dhe tabasko

1.Vendoseni një fletë pjekje në raftin e mesëm të furrës dhe ngroheni furrën në 220 gradë. 2.Hidhni lakër brukseli dhe qepë të kuqe në një tas të madh me 1 lugë vaj vegjetal, 1/2 lugë çaji kripë çaji dhe...

Një supë fantastike me mish keci dhe oriz

1.Në fillim zieni mishin me qepën, karrotat dhe selinonë. 2.Ndërkohë në një tigan me pak vaj skuqni specat me pak qepë, kripë e piper. 3.Pasi janë zbutur pak shtoni domatet dhe orizin dhe lërini të skuqen për 2- 3...

Mish derri me rukola dhe misër, për drekën tuaj...

1.Nxehni 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare. 2.Marinoni mishin e derrit me kripë dhe piper dhe shtojeni në tigan. 3.Gatuajeni derisa të skuqet rreth 3 minuta për secilën anë. 4.Hiqeni dhe vendoseni...

Fileto viçi në tigan me perime të stinës

Filetot marinojini me kripë e piper dhe skuqini në tigan për pak minuta deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë. Për recetën e mishit të viçit me pomodorini, prisni në feta domatet dhe vendosini në një tigan me...