Marinojmë filetot e qengjit me hudhër, rozmarinë, lëng limoni, vaj ulliri, kripë dhe piper. E lëmë të pushojë për 30 minuta në frigorifer.
Ngrohim një tigan të rëndë ose grill dhe skuqim filetot për 4-5 minuta nga secila anë për një pjekje medium. Lërini të pushojnë për 5 minuta para servirjes.
Shoqërohet me: Patate të pjekura dhe një sallatë të freskët.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento